Jump to content
WnSoft Forums

Video freezing


RobC
 Share

Recommended Posts

I've added a number of video clips with audio. When I play the sequence in the normal view it plays fine but when I either play full screen or after I have saved it as either a low or high res file it stops and always at the same points. it does the same even without the audio track added. I'm using version 9.0.10

Link to comment
Share on other sites

Hello,

Did you try to optimize video clips? When you add a new video clip to the Slide list PicturesToExe suggests to optimize it.

If you use large video clips (1920 x 1080), I recommend to create a MP4 video file instead of EXE.

Link to comment
Share on other sites

The project contains multiple short video clips that dissolve into one another. After 8-10 seconds of playing full screen, it freezes. I've swapped clips around to see if there is a culprit but no matter what it always feeezes at the same point on the first clip. 

Link to comment
Share on other sites

Sorry, I still can't understand - do you mean Preview / playback of an EXE file, or playback of created MP4 video file (from your project) ?

PicturesToExe 9 can create an EXE file or create a video file (MP4 / AVI).

Does this problem occur if you create a MP4 video?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...