Jump to content
WnSoft Forums

Beta 9 - Copy and paste slide not working [SOLVED]


Recommended Posts

Hello Igor

Copy and Paste of slides in both Timeline view and also Slides view are not working.

It's the first time I've tried it in this version, Copy slide is available, but Paste slide is greyed out.

Otherwise, it seems to be coming along nicely.

 

Eric

Link to post
Share on other sites

Eric,

I can't reproduce this problem. Make sure that you use Beta 9, in the About window.

Copy/paste works fine on my two Macs: 

1. Firstly, I copy some text in Safari to refresh a clipboard.

2. I start PTE AV Studio with Sample Project.

3. I select 2nd slide and click right mouse button to show the popup menu.

"Copy" command is active. And "Paste" is disabled - that's OK.

4. I choose Copy command from the popup menu, or from the main menu > Slide menu. Or press Cmd + C.

5. Now I open again the popup menu (or main menu > Slide). Now "Paste" command is available. And if I choose it (or press Cmd + V), I see the pasted slide.

 

Link to post
Share on other sites
  • Igor changed the title to Beta 9 - Copy and paste slide not working [SOLVED]

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...