Jump to content
WnSoft Forums

Problem playing a published sequence on Mac [SOLVED]


Recommended Posts

Today I have published a sequence as a 'Publish for Mac' .pteav version, but it will not play. An older version published back in February with a Beta PTE does play and one published as a .exe for Windows will play on a Windows laptop.  I have PTE-AV-Player-3 running with PTE AV Studio 10.5.1 and Mac Big Sur 11.3.  Any ideas please.  First time I have published a sequence since installing the latest Big Sur update!

Thanks, Clive

Link to post
Share on other sites

Hi Clive,

Do you have a final version of PTE AV Player for Mac? Download and install the latest version:

https://www.wnsoft.com/en/pte-av-studio/pte-av-player/

Then run the Player manually from Applications. It will associate the Player with .pteav shows.

Or you can try to run PTE AV Player from Applications, and when the Open file window appears, choose your show.

Link to post
Share on other sites
  • Igor changed the title to Problem playing a published sequence on Mac [SOLVED]

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...