Jump to content
WnSoft Forums

Recommended Posts

It's incredible to think that it took probably days or weeks to make this sequence in the 70's
And now it's so easy with PTE !

Style available on my website HERE

 

Link to post
Share on other sites
6 minutes ago, Berny said:

Sorry, but with your LInk always comes: Page not found
Greeting

Sorry Berny, my mistake, link modified, please try again.

Oops, and minimum price is 0€, not 5€.

Link to post
Share on other sites
1 hour ago, petitsaxo said:

Excellent mais l'image de fin ne colle pas 

en effet texte dans le second container ne donne pas l'effet escomptée sur votre vidéo

I don't understand what you mean.  
Please upload your project or a screenshot of the issue.

Link to post
Share on other sites

It looks like that I must mark 2 pictures and then choose the theme "Star Wars".
Unfortunately, it looks like after the credits of the script, that the next picture (after the credits) is my 2 picture as in the Screnshoot.
Unfortunately I do not know whether I have explained this.
Greeting

Ashampoo_Snap_Mittwoch, 3. Juni 2020_14h20m56s_001_.jpg

Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, petitsaxo said:

je pense que la police de caractère du second container pourrait être plus "lisible" 

qu'en penses tu ?

Nouveau Document Microsoft Word.docx 1.29 MB · 1 download

On the screenshot, I can see that there is a font which is not installed.

Save your Pte project and close it.

reinstall the 4 fonts and reopen your project, it should be ok.

Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Berny said:

It looks like that I must mark 2 pictures and then choose the theme "Star Wars".
Unfortunately, it looks like after the credits of the script, that the next picture (after the credits) is my 2 picture as in the Screnshoot.
Unfortunately I do not know whether I have explained this.
Greeting

Ashampoo_Snap_Mittwoch, 3. Juni 2020_14h20m56s_001_.jpg

I am not sure to understand your issue Berny.

On the screenshot, I can see that there is at least two fonts not installed. As mentioned in the description, you have to install the 5 fonts included in the zip.

Please let me know how it turns after installation of the fonts.

Link to post
Share on other sites
31 minutes ago, petitsaxo said:

je pense que la police de caractère du second container pourrait être plus "lisible" 

 

1 hour ago, Berny said:

It looks like that I must mark 2 pictures and then choose the theme "Star Wars".

Sorry guys, my mistake, I forgot to include 1 font in the zip.
Close your project and please install this 5th font. 
Re-open your project. I think everything should be ok now. Is it ?

SfDistantGalaxy-0l3d.ttf

Link to post
Share on other sites
10 minutes ago, Chris4137 said:

Après installation des 4 polices et application du style je rencontre ce problème - Pourquoi?

Thank you for your interest Chris.
And sorry for the inconvenience.

I think we posted our messages at the same time.
Here is the explanation of the issue (two messages above).
 

14 minutes ago, thedom said:

Sorry guys, my mistake, I forgot to include 1 font in the zip.
Close your project and please install this 5th font. 
Re-open your project. I think everything should be ok now. Is it ?

SfDistantGalaxy-0l3d.ttf 78.84 kB · 0 downloads

 

Link to post
Share on other sites
4 minutes ago, Chris4137 said:

all is right now with the new font

Great, thank you for your feedback.

For those of you who didn't download the style yet, the 5th font is now included in the zip.

Link to post
Share on other sites
43 minutes ago, jienense said:

One way to avoid this problem would be for the program to notify you that you are missing the name of the source.

Good idea, it would be great!
May be you could start a new post in the «suggestions for next versions » section ?

42 minutes ago, petitsaxo said:

OK merci c'est maintenant parfait

Thank you for your feedback, glad everything is ok.

30 minutes ago, henry64200 said:

un Grand Merci Dom !!!!  belle réalisation !!

Thanks to YOU for suggested me to make a new style with this famous sequence.

Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...
  • 2 months later...

Hello everyone!!
Can someone tell this lost member how to install this!
(step by step plesase..rememnber I have been gone for awhile :mellow:)

If you have wonder where I have been..well I have been away from a computer up until about May 
of this year. I had some priorities to take care of and they lasted more than thought.

I hope it will NEVER happen again. I hope now, I can come back here and learn some new stuff (IF I am still invited in here!)

Hope all of you are being SAFE

Bart

btw... I missed ALL of you!!!!

Link to post
Share on other sites

 

Thank you sir...I will check on it sometime today when I get a chance.
Also thanks for the welcome back too!!

 

I can not find or figure out how to add my own text to this!!  :wacko:

Can someone tell or show me how please?

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...