Jump to content
WnSoft Forums
Sign in to follow this  
Barry Beckham

Slide styles and Themes button not working [SOLVED]

Recommended Posts

On two occasions in the past week, while working on slide styles. The Slide Styles and Themes button stopped working. I Was able to access other options from the main screen via other buttons, but not slide styles and Themes.

To cut a long story short, to get it working again I had to uninstall PTE AV Studio and do a fresh install. I have no idea or can give no indication why this should happen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Barry,

If this problem will occur again, please send me two folders in a ZIP:

1. PTE AV Studio folder from Program Files

2. Styles and Transitions (from Documents folder).

Share this post


Link to post
Share on other sites

I’ll do that, but to help matters I have also had a bit of a clear out of all my old style locations.

So, I have a nice clean install now.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had the problem several times whenever I tried to use the MENU Style 1-style in Version 10 . This style (created by DaveGee) was running without problems in PTE Version 9. Perhaps this observation can help to solve the issue .

Share this post


Link to post
Share on other sites

If you discover this problem again, please send me 2 folders as I wrote above. It will allow use quickly reproduce the problem and fix it.

Use send.firefox.com service to upload a ZIP archive.

Share this post


Link to post
Share on other sites
13 hours ago, Politer said:

I had the problem several times whenever I tried to use the MENU Style 1-style in Version 10 . This style (created by DaveGee) was running without problems in PTE Version 9. Perhaps this observation can help to solve the issue .

Thanks for your message with a test style. I reproduced the problem and we'll prepare the solution.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well done Politer and Igor. 
 

I almost never posted that issue, thinking it was my PC rather than the software. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I’ve been unable to do much on my PC on this subject, so I cannot add anything to what Politer has said

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...